ТРЕЈЛЕРИ

“Видеоскоп”, епизода 2: ПЕЧАТ ЗА ЗБОГУМ – трејлер 2

Tрејлер за втората епизода на „Видеоскоп“, посветена на егзодусот на младите од Македонија. Слушнете дел од изјавите на Da Dzaka Nakot и LD Pistolero. Related posts: “Видeоскоп”, епизода 2: ПЕЧАТ ЗА ЗБОГУМ