Home трејлер “Видеоскоп”, епизода 2: ПЕЧАТ ЗА ЗБОГУМ – трејлер 2
  Previous Video "Видеоскоп", епизода 2: ПЕЧАТ ЗА ЗБОГУМ - трејлер
  Next Video "Видеоскоп", епизода 3: PSEUDOLOGIA FANTASTICA - трејлер

“Видеоскоп”, епизода 2: ПЕЧАТ ЗА ЗБОГУМ – трејлер 2

0
0

Tрејлер за втората епизода на „Видеоскоп“, посветена на егзодусот на младите од Македонија. Слушнете дел од изјавите на Da Dzaka Nakot и LD Pistolero.