Home видео “Видеоскоп”, епизода 1 – ЛОШ СИГНАЛ
  Next Video "Видeоскоп", епизода 2: ПЕЧАТ ЗА ЗБОГУМ

“Видеоскоп”, епизода 1 – ЛОШ СИГНАЛ

0
0

ЛОШ СИГНАЛ – ТВ документарец за медиумите и изборите
Соговорници:
Јане Димески, новинар
Искра Новаковска, новинар
проф. д-р Дејан Донев, универзитетски професор по медиумска етика
Дејан Николовски, новинар
Марина Тунева, извршен директор на Советот за Етика во медиумите
Љиљана Зуровац, извршен директор на Советот за Етика во медиумите во БИХ
Маја Блажевска, новинар
Бранко Героски, новинар
ВИДЕОСКОП, среда, 18 часот, 24 Вести ТВ
Продукција КАДАР, 2016

tags: