Home трејлер “Видеоскоп”, епизода 3: PSEUDOLOGIA FANTASTICA – трејлер

“Видеоскоп”, епизода 3: PSEUDOLOGIA FANTASTICA – трејлер

0
0
Трејлер за третата епизода од серијалот „Видеоскоп“, насловена „Pseudologia Fantastica“.

Епизодата се занимава со феноменот на лажните предизборни ветувања кои ги даваат политичарите. Приказните за четири неостварени ветувања од минатите изборни циклуси ги поврзува психолошката анализа на Д-р Мице Дудучки.
Гледајте ја третата епизода од „Видеоскоп“ во среда на ТВ 24 Вести и TV Shenja, како и во следните денови на TV Канал ВИС (Струмица), ТЕРА ТВ (Битола) и Ирис Телевизија (Штип).