Home видео “ВИДЕОСКОП”, епизода 4: ЕДНАШ ВО ИЛЈАДА ГОДИНИ?
  Previous Video „Видеоскоп“, епизода 3 - PSEUDOLOGIA FANTASTICA
  Next Video „ВИДЕОСКОП“, епизода 5 - РЕПУБЛИКА ДЕПОНИЈА

“ВИДЕОСКОП”, епизода 4: ЕДНАШ ВО ИЛЈАДА ГОДИНИ?

0
0

Четврта епизода од документарниот серијал “ВИДЕОСКОП” посветена на последиците од поплавите кои го зафатија скопскиот регион минатиот август. Што преземаат надлежните доколку се случи повторно поплава за која надлежните велеа дека се случува еднаш во илјада години. Но, што ако се случи два пати?
Продукција: Кадар, 2017

tags: