Home други проекти Лов на вештерки – тв документарен филм
  Previous Video „Црни бели дробови“
  Next Video Професорот / The Professor

Лов на вештерки – тв документарен филм

0
0

Документарен филм за пропаднатата „десоросоизација“ која започна да ја спроведува власта на ВМРО ДПМНЕ, предводена од Никола Груевски, преку упадот во граѓанските организации и контрола на нивните финансии. Зошто оваа акција се претвори во лов на вештерки? Паралелно во филмот е прикажан граѓанскиот отпор од 2009 година до падот на ВМРО ДПМНЕ од власт – или Шарената револуција.

tags: